• Aniara`s Sunset Boulevard ( Aska)

  • Aniara`s Woman In White (Cera)

  • Aniara`s My Fair Lady (Ibux)

  • Aniara`s Tell Me On A Sunday (Tellmi)

  • Aniara`s Starlight Express (Batman)

  • Aniara`s Phantom Of The Opera (Leo)

  • Aniara`s Rock`n Roll Wolf (Zorro)

  • Aniara`s Whistle Down The Wind (Solan)

  • Aniara`s Gentlemen Prefer Blondes (Marko)

06.05.2016. Da er det siste gang jeg skriver i valpedagboken da alle 9 nydelige valper har fått nye fantastiske familier. Takk for alle fine tilbakemeldinger som vi har fått fra dere alle. Lykke til videre alle sammen. Dere vil alle få en mail. angående valpetreff når den tid kommer. Setter forsatt stor pris på tilbakemeldinger om hvordan det går videre med dere og valpen.

05.05.2016. Da har sistemann reist og da er det bare Tellmi som blir igjen hos oss. Så nå begynner hverdagen igjen. Må si at vi har hatt en fin tid og det har vært veldig artig og følge dette kullet i over 8 uker, alle har sin personlighet og det er morsomt å se.

04.05.2016. Imorgen reiser Batman og da blir Tellmi alene som siste og 9ende valp. Hun skal bli boende hos oss. Godt å se at alle har fått nye og fine hjem, Og alle tilbakemeldingene vi får er kjempe positive. Gleder oss til fortsettelsen :)

03.05.2016. Idag har det vært regnvær så idag har vi vært mest inne og lekt og sloss, men på ettermiddagen kom solen og vi var mye ute, blir veldig trøtte etterpå. 2 dager til Batman reiser så da blir det stille med bare Tellmi igjen. Men til gjengjeld kan hun få all oppmerksomheten alene, også kan vi begynne å bearbeide henne.

02.05.2016. Idag har Batman og Tellmi vært på ny kjøretur, og det går bedre og bedre, veldig lite piping idag, og vi var også en liten tur i skogen og det var morro, med mange nye spennende lukter og mye rart å putte i munn. Var veldig slitne etterpå, på hjemturen sovnet vi i buret så da var det veldig stille.

01.05.2016. Idag har vi vært på en lengre kjøretur og vært på helt fremmede trakter, og det synes de var spennende. Litt piping under turen men så fort vi stoppet var det stilt, ut av buret og rett ned på grasset var ikke noe problem, de hoppet og spratt som om de skulle være på en kjent plass. De er så trygge og fine, to pip i fløyta og de kommer tilbake i full fart......Imorgen får vi prøve oss i skogen....

30.04.2016. Da var vi plutselig bare to igjen, Batman som reiser til onsdag og vår egen Tellmi. Veldig stusselig ble det her, men samtidig godt og vite at alle ser ut som de skal få et godt hjem.Ser ikke ut som de savner søsknene sine heller de leker og koser, og slåss litt med hverandre, også har vi hatt dem litt i stua sammen med de store og det takler de veldig godt.

 

29.04.2016. Da har også Solan (Aniara`s Whistle Down The Wind) reist til sin nye familie, så nå er det bare 3 igjen her frem til imorgen, da reiser Ibux også. Merker at vi får mye bedre tid til de som er igjen.

28.04.2016. Nok en fin dag og være ute i. Kjempe morro og være ute når det er så fintvær, også er det så mange nye lyder og høre. Idag har vi hatt ny kloklipp og de ligger fortsatt like rolige, og bryr deg ikke om det i det hele tatt. Imorgen reiser Solan, på lørdag reiser Ibux, og Batman reiser på onsdag.

27.04.2016. Idag har vi også vært mye ute, tror vi begynner å bli litt rampete for mammaen vår setter oss skikkelig på plass nå. Det er fin oppdragelse det. Her er Batman på tur i hagen og alt skal smakes på.

26.04.2016. Idag har firerbanden kost seg mye ute i finværet sammen med Thera. Merker godt at det er bare 4 igjen, får mye mere tid til dem. Idag har de vært og gått på den store fotballbanen på utsiden av gården og det er veldig spennende og nytt. De blir mer og mer tryggere på nye ting.

25.04.2016. Da er vi fire igjen her hjemme, populært kalt firerbanden, så nå er det lettere for mammaen vår og oppdra oss. Tilbakemeldingene fra alle er så positive at vi blir helt rørt. Idag har Cera reist og turen hjem gikk helt topp, ingen piping, ingen skjelving på hele turen, en veldig tilfreds valp.

24.04.2016. Fått kjempegode tilbakemeldinger av alle som har hentet valp, alle har hatt en rolig og fin natt, vært veldig flinke med å å gå ut med dem når de skal på do og det blir noen ganger. Så nå er det bare å bygge stein på stein, så blir valpen en god venn og turkamerat.

23.04.2016. I dag har det reist 3 stykker til sine nye hjem, og tilbakemeldingene er supre, litt piping på veien men herlige og rolige alle sammen, høres ut som de har funnet seg godt til rette i sine nye hjem.

22.04.2016. Da har første mann reist til sitt nye hjem, og tilbakemeldingene er fine, litt piping og litt soving i bilen på veien. Litt rart er at alle nå skal flytte til sine nye familier.

21.04.2016. Idag har de vært veldig mye ute, har tatt en og en og gått ute på fotballbanen, slik at de var alene med meg og det gikk supert med alle sammen, men de var også veldig glade når de var samlet igjen alle sammen. Første mann reiser til sitt nye hjem på fredag også reiser 3 til på lørdag. Grugleder oss, men de har veldig godt av å komme til sine nye hjem nå.

20.04.2016. Det går mye idet vanlige om dagene, mye ute ,spiser bra, sover og koser seg som bare det Det nærmer seg levering med stormskritt, førstemann reiser allerede til fredag.Huff og huff.

19.04.2016. Vi vil ut, de koser seg så mye ute og vil nesten ikke inn igjen. De skjønner fort når de skal ut,smartingene, når vi bærer ut første mann. Merker at det er på tide at de får nye hjem og det tror jeg de trenger nå. To dager til første mann reiser så går det slag i slag.

18.04.2016. Idag sto veterinær for tur, og biltur i bur, litt hyling underveis men de roet seg ned etterhvert, hadde trodd det skulle være verre. Rolig og fine inne hos veterinæren, alle ble chippet fikk vaksine og full sjekk, fin og jamt kull som var i godt hold , ikke for tjukke og ikke for tynne. Så idag var de trøtte og slitne når vi kom hjem, og de sov i flere timer.

17.04.2016. I dag har vi fått god oppgragelse av mammaen vår og hun stuller og steller med oss, hun sier også ifra at nok er nok. Imorgen skal vi til veterinær og bli chippet og få vaksine. Da blir det lang biltur, gru gleder oss......

16.04.2016. Ikke så mye som har skjedd idag, har vært mye ute og kost oss med mammaen vår.Mye fart i oss også nå.

 

15.04.2016. Magene etter ormkuren igår har vært kjempefine, ingen løse mager. Har hatt besøk av flere oppdrettere idag for og vurdere kullet og alle synes det var et fint og jamt kull. Farmor sa hun var veldig fornøyd med dem. Nå får vi begynne og vurdere dem litt nøyere for å se hvem som skal hvor. Blir spennende.

14.04.2016. Valpene er 7 uker idag og ny fin dag og være ute å leke litt med mammaen vår, hun er så snill og god. Hun oppdrar dem på en veldig fin måte. I dag er det siste gang med ornkur  hos oss, så får vi se imorgen hvordan magene har tatt det.

13.04.2016. Ny dag med fint utevær, de har funnet ut at gress og jord er fint å gnage på for de små pøblene, mye erting blant dem også nå, skjønner at det snart er på tide å komme til sine nye hjem. Ny kloklipp har vi også hatt i dag , de ligger i armkroken og bare slapper av når klørne blir klipt, det er helt herlig, imorgen er det ny markkur.

12.04.2016. Ny fin utedag for valpene, de koser så masse når de er ute, masse fine nye inntrykk og mange nye lyder. Har begynt å øve dem til å stå fint på bord for og få stilt dem opp, og det går kjempefint med alle sammen. Her er bilde av gutt merket på hode.

 

 

 

11.04.2016. Ny dag med nye opplevelser og fin dag å være ute på, så fort de kommer ut er det mye hopp og sprett og mye rart og lukte på, er så godt å se at de trives så godt ute. Blir veldig trøtte av alle opplevelsene de får med mange nye lyder.

10.04.2016. Nok en fin dag og være ute på, var ute nesten 2 timer idag, de storkoser seg ute i det finne været og vil nesten ikke inn igjen, selv om de ble veldig slitne etterhvert, det er det hylekoret når de kommer inn på rommet igjen, men de sovner fort.

09.04.2016. I dag har vi vært mye ute, både på verandaen og ute på plenen, det er kjempemoro og de vil nesten ikke inn igjen. Når de kommer inn på rommet sitt står de og hyler alle sammen og vil ut igjen. Men alle blir veldig trøtte av å være ute, så de slokner fort, som denne gode og runde herremann her.

08.04.2016. Full fart på verandaen idag også, og de storkoser som bare det, imorgen er det meldt veldig fint vær, så da blir det flere turer på gressplenen. De hyler og skriker som bare det når vi tar dem inn igjen, for de vil gjerne være ute. Selv om de er bare 6 uker så springer de utrolig fort.

07.04.2016. Vært ute og kost seg og fått løpt litt ekstra på verandaen idag, har lagd uteplass på plenen så de får enda større plass, blir veldige nysjerrige på nye ting.....

06.04.2016. Satt inn nytt bur slik at de vender seg til flere typer, alle var nyskjerrige og skvatt inn i det, så har vi hatt ny kloklipp og de ligger så rolig når de blir klipt, det er så herlig, det er nok fordi vi har dem i armkroken og kjenner på potene dems hver dag, :)