• (Thera) Aniaras Santa Teresa

  • (Bailey) Fab Four`s Fire Of MY Heart

                                   STAMTAVLE NAVN PÅ VALPENE:

              HANNER                                                          TISPER

Aniara`s Whistle Down The Wind                           Aniara`s Woman In White

Aniara`s Starlight Express                                       Aniara`s Tell Me On A Sunday

Aniara`s Rock`n Roll Wolf                                        Aniara`s Sunset Boulevard

Aniara`s Phantom Of The Opera                            Aniara`s My Fair Lady

Aniara`s Gentlemen Prefer Blondes

  • Hann Nakke

  • Hann Halerot

  • Hann Venstre Lår

  • Hann Hode

  • Hann Høyre Lår

  • Tispe Nakke

  • Tispe Halerot

  • Tispe Venstre Lår

  • Tispe Høyre Lår

05.04.2016. Tispe halerot ligger og koser seg med anda si,mens gutt hode slapper av i bakgrunn. fin gjeng som er i full vigør når de er våkne. har begynt å ha de på bord så de venner seg til det også, når de f.eks. skal til veterinær.

 

04.04.2016. Valpene har mye besøk nå og det setter de tydeligvis veldig pris på. De spiser godt, leker, kjegler litt seg imellom, koser seg og sover mye. Det er sånn det skal være.

03.04-2016. Nå har vi kommet så langt at vi må ta dem ut av rommet når vi skal vaske, da er de i gangen og på kjøkkenet. Når vi skal ha de tilbake blåser vi to pip i fløyta og de kommer i full fart , så de har tydelig skjønt hva det betyr. Herlig-

02.04.2016. Magene er heldigvis bedre, så nå går det så avisene flakser rundt. Begynner å bli en livat fin gjeng.

01.04.2016. Litt løse i magen har de vært etter ormkuren, og det er helt normalt. Full fart har det blitt på dem, er ikke fullt så lett og vaske rommet lenger, de begynner å leke med vaske filla, men det er morsomt.Flere leker har de også fått bl.annet 2 små pipe ender og en piperev og det satte de veldig pris , det er jo noe nytt, og de er veldig nysjerrige.

31.03.2016. Ny kloklipp og ormekur har det vært idag, og de er de snilleste valpene jeg vet om, de sitter så rolig og fint mens vi klipper. Det kommer nok av at vi sitter med de endel på fanget og tar på potene dems og koser med dem. Idag har de også vørt litt ute, litt usikre til og begynne med ,men de blir fort varme i trøya.

30.03.2016. Mye fart og mye spennende når vi går inn og vasker rommet, de flyr etter hverandre og skal ha tak i skurefilla. Dette synes de er kjempespennende. Ny kloklipp og ormekur venter.

29.03.2016. Begynner å bli litt mer liv på valperommet nå, de har begynt å skjønne at nå er det mattid når vi holder til på kjøkkenet. Leker mye med hverandre også nå. Merker forskjell på dem fra dag til dag.

28.03.2016. De legger godt på seg for hver dag som går. Buret er et deilig sted og være for alle sammen og det er veldig fin trening for å få dem til å ligge i bur. Alle sammen trives godt der, men vi lukker aldri døren.

27.03.2016. I dag har vi hatt masse besøk av valpekjøpere, så i kveld er vi litt slitne, nå det skal bli godt å få en rolig natt så vi er klare får nye sprell. Alle synes vi er kjempesøte og fine.

26.03.2016. Fortsatt stille og rolig, de sover for det meste mellom måltidene og når Thera er inne med melkebaren, har begynt å leke og bite i tingene vi har lagt inn til dem, og det er godt å ha  når tennene klør. 😀

25.03.2016. I dag har vi satt inn bur hvor døren alltid står åpen, og for å venne dem til å ligge i bur. Hadde ikke før fått satt det opp så var alle 9 inne i buret, ser ut som om alle koser seg inni der. :)  De er så herlige og trivelige, når vi vasker inne hos dem ligger de bare å kikker på oss, kan det være bedre...

24.03.2016. I dag er valpene 4 uker og det har vært ny kloklipp, det går så fint, skulle tro de ikke hadde gjort annet. Vi har hatt besøk idag også og alle valpene storkoser seg når det kommer besøk, og så har de veldig godt av det.

23.03.2016. Valpene spiser og koser som bare, rolige og fine hele dagen. Også idag har valpene hatt besøk av valpekjøpere og det setter de stor pris på.🙂I morgen er det ny kloklipp og mere besøk.

22.03.2016. Idag har vi hatt fint besøk hos valpene. De er trygge og fine og er i full vigør når det kommer noen og vil hilse på dem. De er jo bare til å spise opp.

20.03.2016. Blir mer og mer fart i valpene til større de blir. Tennene har også kommet godt frem så nå får vi snart finne fram noe de kan ha og bite i, for det vil klø ganske mye i etterhvert.

19.03.2016. Da har vi økt til 3 måltider om dagen og de storkoser seg når de får mat. Dagene går i å spise og sove,tisse og bæsje. De har også begynt å leke litt med hverandre.

18.03.2016. Mavene etter ormkuren har vært veldig bra, ingen diare på noen av de, de får nå to måltider om dagen, og de legger på seg som bare det, vi øker snart til tre måltider. Fotogene har de også blitt, klarer å sitte rolig i fem sekunder. I påsken får vi hyggelige besøk av flere valpekjøpere.

 

 

17.03.2016.I dag er valpene 3 uker gamle og de har fått ormkur for andre gang så får vi se i morgen hvordan magene har tålt det denne gangen. Vi har også klipt klør idag, og det går bedre og bedre, den som er staest vinner.

16.03.2016. I dag har valpene fått to grøtmåltider og det smaker for det går ned på høykant. Mere og mer fart på dem blir det også. I morgen er det ny kloklipp og ormkur. De kommer i full fart når vi kommer inn på rommet og roper på dem  Herlig gjeng.

15.03.2016. Idag har de sluppet ut av valpekassa, og det synes de var morsomt, fikk plutselig mye større plass og boltre seg på. De fleste går nå vekk fra teppene de sover på og gjør ifra seg på avisene. Veldig rolige og fine mellom måltidene, og de har nå begynt å leke litt med hverandre.

14.03.2016. Magene holder seg fortsatt fin etter grøten er fortert. Er veldig flinke til å slikke hverandre rene, for de har dårlig med bordskikk enda. Men det kommer nok. De er like hissige etter mat alle sammen, og det blir mere og mere fart i dem alle.

13.03.2016. Magene har holdt seg bra etter første måltidet med grøt, så idag har de fått et nytt, og det går ned så det suser og de vokser som bare det. I dag var det også en som klarte å komme ut av valpekassa, så da er det bare og åpne den så de får litt større plass. Thera er veldig flink med dem og slikker og koser med dem selv om de nå er i full fart og henger seg fast i puppene.

12.03.2016. I dag har valpene smakt veldig oppbløtt valpefor for første gang, og det smakte tydeligvis veldig godt, de smatta og koste seg alle sammen. Blir spennende og se hvordan de blir i maven etter dette. 

11.03.2016. Bilde av tispevalp som ha åpnet øynene sine. Alle vokser så det knaker, må nok snart ta vekk valpekassa så de får litt større plass å boltre seg på.

 

10.03.2016. 14 dager idag og alle 9 har åpnet øynene, de er bare helt til å spise opp hele gjengen. I dag var det også kloklipp, og det gikk også veldig fint, selv om de vrir seg unna som sleipe åler.

09.03.2016. Da har stort sett alle åpnet øynene, de ser ikke stort enda men det kommer etter noen dager. Imorgen er det ny kloklipp. Thera ligger fortsatt og koser seg i lang tid enda mens hun ammer alle 9, litt kaos er det for de begynner å bli store.

08.03.2016. 12 dager idag. Nå begynner det og bli skikkelig fart i valpekassa, sprekkene i  øynene blir mer og mer åpne og imorgen er de nok helt åpne. Nesten alle har doblet vekten sin og de største veier nå rundt 900 gram. De er jo bare helt nydelige......

 

 

07.03.2016. Nå begynner det å bli skikkelig fart i småtassene, spesielt når Thera kommer opp i kassen, da er første mann frem til melkerampa.

06.03.2016. Begynner så smått og se små striper, så nå er det nok ikke lenge før de begynner og åpne øynene, ellers er det rolig og fint i valpekassa. Mer og mere fart i dem når Thera kommer i valpekassa.....

05.03.2016. Nok en rolig og fin dag, Thera er kjempe flink, stuller og steller med dem og det er tydelig at hun har melk nok i massevis, for de legger alle godt på seg hver eneste dag.

 

 

 

04.03.2016. Litt spent på hvordan valpene taklet markkuren , ser ut til at det har gått veldig bra, litt diare på  et par stykker. Fortsatt rolig og fint i valpekassa.

03.03.2016. Da har valpene blitt en uke gamle og det var tid for kloklipp for første gang, og det gikk superfint med god hjelp av Brit-Elin, det var også dags for første markkur idag og det skal bli spennende og se hvordan det har gått, ellers så legger de fint på seg for hver dag som går alle sammen...:)

02.03.2016. Fortsatt idyllisk og fredelig i valpekassen. Thera er en superflink mamma, vasker og steller så godt hun kan. Alle 9 koser seg som bare det.....

 

 01.03.2016. 5 dager gamle idag. De spiser og sover det meste av tiden og de vokser og vokser, fortsatt stille og rolig i kassa......alt ser veldig bra ut...

29.02.2016.  4 dager gamle er valpene blitt idag og de koser seg som bare det. De spiser og sover, spiser og sover, helt herlig og se på, og Thera er en flott mor som steller og vasker så fint med dem...

28.02.2016.  Valpene til Thera og Bailey er nå 3 dager gamle. Alle har begynt og legge på seg. Og de og mamma Thera roer seg fint i valpekassa. Foreløpig er det rolig og fredelig, og det er et godt tegn på at alt er bra.